Vaha-tips

petak, 31.12.2010.

01:00 101,5/Houston-Toronto/Toronto MANJE @ 1,82
Toronto bez Barganija, Evansa, Stojakovića, a upitni su Calderon, Barbosa, Weems i Johnson.. Houston odličan domaćin i u odličnoj formi, u zadnjih 6 utakmica skupili su 5 pobjeda. Toronto bez njihovog najboljeg igrača Barganija i protiv jakog Houstona jednostavno ne može dati više od 101 koša..

23:55 Lakers-Philadelphia 1 @ 1,20
Lakersi su u ovoj utakmici veliki favoriti, nedavno su dobili Philadelphiu 93-81, u zadnje vrijeme su gubili kod kuće protiv San Antonia i Miamia, po svim izjavama Kobe je veoma ljut zbog tih poraza i potrudit će se da to isprave onoliko koliko mogu, ovdje bi trebali dobiti goste.

niži ulog
Ukupni koef.: 2,18
sretno!

javascript: void(0);" onclick="this.target = ''; alert('Autor je zabranio komentiranje ovog posta.'); u 18:16 • 0 KomentaraIsprintaj Vahin članak #

srijeda, 29.12.2010.

20:45 Wigan-Arsenal poluvrijeme/kraj 2/2 @ 2,30
Nakon briljante pobjede protiv Chelsea mislim da Arsenal neće kiksati protiv Wigana. Kod Wigana i dalje fale Emmerson Boyce i Franco Di Santo ali se vracaju Thomas i Maynor Figueroa.Kod Arsenala i dalje fale Thomas Vermaelen,Almunia,Gibbs i falit ce Fabregas koji je protiv Chelsea dobio 5. zuti karton sezone.Bez obzira na to Arsenal ima odlicne zamjene i puno bolju momcad. Smatram da je Arsenal i bez izostanaka puno kvalitetnija momčad. Pobjedom mogu izbiti na vrh lige!

Niži ulog
Ukupni koef.: 2,30
Sretno!

javascript: void(0);" onclick="this.target = ''; alert('Autor je zabranio komentiranje ovog posta.'); u 18:15 • 0 KomentaraIsprintaj Vahin članak #

utorak, 28.12.2010.

19:15 Vienna-Jesenice over 5,5 @ 1,50
16:00 Stoke - Fulham 1X @ 1,20
19:00 Innsbruck-Aon Fivers x2@1,25

Niži ulog
Ukupni koef: 2,25
Sretno!

javascript: void(0);" onclick="this.target = ''; alert('Autor je zabranio komentiranje ovog posta.'); u 14:14 • 0 KomentaraIsprintaj Vahin članak #

nedjelja, 26.12.2010.

17:00 DBSkyliners-Bayreuth 1/1@1,25
Skylinersi su ove sezone veoma konstantni i rijetko razočaraju. Igre su im odlične i u dobroj su formi, trenutno su 2. Na statistikama i imaju omjer pobjeda i poraza 11-3. U goste im dolazi slabašni Bayreuth koji se nalazi na predzadnjem mjestu na ljestvici sa omjerom 3-11. U ovo je utakmici prevelika razlika u kvaliteti između suparnika, smatram da će utakmicu riješiti već u prvom djelu susreta.

16:00 Manchester United - Sunderland 1 @ 1.30
Manchester najefikasnija ekipa u Premier ligi kod kuće, jedan remi sve ostalo pobjede, na svaki su odmor otišli sa vodstvom i smatram da će isto tako i ovdje (1,6 koef), ali ja ću radi sigurnosti igrati na čistu pobjedu a ne poluvrijeme.
Domaćinima nema Owena, Hargreawesa, Scholesa, Valencie. Van der Sar; Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra; Park, Fletcher, Carrick, Nani; Berbatov, Rooney. Gosti dolaze bez Cattermole koji je suspendiran nemože igrati Danny Welbeck jer je igrac Uniteda na posudbi kod njih....Nema Turner, Bramble, Reid, Campbell-a sve većinom igrači iz početnih 11. Gordon; Onuoha, Mensah, Ferdinand, Bardsley; Henderson, Meyler, Malbranque, Richardson; Bent, Gyan.

16:00 Newcastle-Man.City gost daje go@1.25
Svi znamo koliko City ulaže u napadače, čak možemo reći da je 80% budžeta iskoristio na kupnju napadača, očito žele osvojiti premier ligu iako sumnjam u to jer rijetko kad ligu osvoji momčad koja igra zbog novaca... igraju u gostima protiv čvrstog Newcastlea kojemu se forma mijenja iz kola u kolo.. nekada su čvrsti a nekada veoma loši, mislim da će Citi ovdje pobjediti te dati nekoliko golova iako je nama potreban samo jedan.

Niži ulog
Ukupni koeficijent: 2,03
Sretno!


javascript: void(0);" onclick="this.target = ''; alert('Autor je zabranio komentiranje ovog posta.'); u 14:12 • 0 KomentaraIsprintaj Vahin članak #

petak, 24.12.2010.

20:15 CZ Beograd-KK Zagreb 1 @ 1.85
Današnja loša ponuda natjerala me je da izaberem samo jedan par. Ovu sam utakmicu izabrao iz nekoliko razloga, tečaj je odličan s obzirom da je Crvena Zvezda svoje bolje utakmice igra upravo kod kuće, a k tome su još danas najavljene besplatnice pa postoji vjeroavatnost da će dvorana biti skoro puna ako ne i potpuno puna. CZ na krilima amerikanaca Myles,Marsh i Young potpomognuti talentiranim Nedovićem,odbačenim partizanovcima Balabanom i MIloševićem te još nekim kvalitetnim igračima. Zagreb je ipak kvalitetnija momčad od CZ, a najviše problema CZ će stvarati Zorić. Zagreb uz veoma naporan tjedan i uz ne baš dobre igre u gostima ima malo manje šanse za pobjedu.

niži ulog
Ukupni koeficijent 1,85
Sretno!

javascript: void(0);" onclick="this.target = ''; alert('Autor je zabranio komentiranje ovog posta.'); u 18:05 • 0 KomentaraIsprintaj Vahin članak #

četvrtak, 23.12.2010.

19:15 Vienna-Alba Volan 1X @ 1,30
U međusobnim susretima 14 pobjeda Vienne, 9 remija (uz tek dva slavlja Albe nakon produžetka) i tek jedna pobjeda Albe uz 106:62. Ove sezone 3 pobjede Vienne. Daleko najbolji po bodovima u ligi su dvojac iz Vienne Fortier 51 bod i Gratton 47, treći Kaspitz iz Villacha ima 37 bodova. I na golmanskoj poziciji Viennin Penker sa 91,7% je bolji od Albinog Hetenyja a 90,3%.

20:45 Fenerbahce Ulker - Cholet Basket 1 @ 1,20
Fenerbahche ima omjer 6:3 i trenutno su na 2. Mjestu skupine C. Njihov konkurent Barcelona ima isti omjer kao i oni pa upravo zato ovu utakmicu moraju shvatiti kao iznimno velike važnosti jer bi u slučaju poraza vjerovatno pali na mjesto niže jer će Barcelona vjerovatno dobiti Sienu. Fener ima respektabilan i skup roster s igračima kao Ukić, Tomas, Kinsey, Lavrinović, Greer, Preldžić, Onan, Peker, Savas... Cholet je francuski prvak. Na omjeru je 4:5 te je trenutačno 4. U Choletu igraju tri Amera, jedan Dominikanac, Vule Avdalović dok su ostali Francuzi. Fenerbahce je mnogo kvalitetnija ekipa i ovdje nebi trebali imati većih problema.

20:45 Cibona-Lietuvos R. 2 @ 1.25
Ovo je veoma važna utakmica upravo za goste jer će ako pobjede ući u top 16 u europi. Ovu utakmicu Lietuvos jednostavno mora dobiti jer , jer tu pobjedu trebaju a Cibona nikad lošija i u ogromnim financijskim problemima gdje dolazi do raspada momčadi.

Srednji ulog
Ukupni koef: 1,95
Sretno!

javascript: void(0);" onclick="this.target = ''; alert('Autor je zabranio komentiranje ovog posta.'); u 16:02 • 0 KomentaraIsprintaj Vahin članak #

utorak, 21.12.2010.

20:00 Barcelona-Athletic Bilbao 1 @ 1,20
Barcelona je zadnjih 10 susreta dobila sa hendikepom, pobjedili su Real, njihove jedine konkurente kod kuće i sada znaju da ne smiju kiksati! Messi i društvo ovu će tekmu riješiti rutinski bez ikakvih problema.
Gostima fali njihov glavni igrač i najbolji stijelac Llorente što njihove šanse i za bodom ovdje smanjuje na gotovo ništa. Barcelona cijena na broju.

20:00 Le Mans - Vannes 1 @ 1.50
Le Mans 2.na tablici sa utakmicom manje od prvoplasiranog Eviana. Kod kuće igraju protiv najlošijeg gosta u ligi koji ima score 0-1-8 i gol razliku 4:24 ! Le Mans u zadnjih 10 mecheva ima najjbolji score u ligi(7-2-1 15:8),dok sa druge strane Vannes najloshiji (1-4-5 6:17) . Le Mans pobedom moze da skoči na prvo mjesto i sigurno da nece prepustiti bodove slabom protivniku .
22:00 Valencia(1,5)-Villarreal 2@1.20
Igram da ce biti dva ili vise gola u ovoj utakmici,njihovih zadnjih 8 utakmica je zavrsilo sa minimalno dva gola po utakmici.Ove godine u ligi Valencia imau 8 utakmica omjer golova 13-9,dok Villarrealu 8 utakmica ima omjer 12-11,Valencia je 4. na tablici,Villarreal je uvjerljivi treci iza najjaceg dvojca spanjolske lige.Villarrealov napad je treci napad lige sa 30 golova a nije niValencia losa sa 24.Danas je utorak a prvenstvenu utakmicu igraju tek u nedjelju,Valencia doma sa Espanyolom,a Villarreal doma sa Almeriom,dakle laske utakmice od danasnje za oba protivnika i vjerujem da ce danas najjaci sastavi na teren,i da ce biti dobrog nogometa,a kad igraju ove dvi ekipe i da ce biti golova.Ja mislim i da ce oba dati gol ali za analizu sigurnija varijanta.Iako je to kup koji se u pravilu ne igra,ova oklada mi se svidja jer obe momcadi igraju napadacki nogomet i stvaraju puno sansi.Za Valenciu fali golman Cesar i obrambeni Navarro a za Villarreal dva obrambena Marchena i Oriol,dakla napadaci spremni i ocekujem barem dva gola na utakmici.

Niži ulog
Ukupni koef: 2,16
Sretno!

javascript: void(0);" onclick="this.target = ''; alert('Autor je zabranio komentiranje ovog posta.'); u 17:49 • 0 KomentaraIsprintaj Vahin članak #

ponedjeljak, 20.12.2010.

01:00 Pittsburgh-Phoneix 1X @ 1.35
Pittsburgh je treća momčad NHL-a sa 44 boda..Igraju protiv 17. Phoenix-a..Nakonserije gostovanja vraćaju se kući gdje će i nastaviti niz koji su imali prije gostovanja..Prvu tekmu su izgubili no mislim da će danas pobijediti.Omjer kod kuće im je 10-6-1..

21:00 Man City - Everton 1x @ 1,20
City je kompletan, kod kuće je gubio samo protiv Arsenala. Nakon otkazanih tekmi Arsenala i međusobne Chelsea i Uniteda imaju šansu doći na vrh makar na kratko vrijeme (zaostaju 2 boda za Man. Utd.) Ako i budu imali nekakvih problema, remi ne bi trebao biti upitan.

20:45 Vitória de Setúbal - Sporting Lisbon x2 @ 1.20
Ova dva kluba sastala su se 11.12 u kupu i pobjedila je Vitoria sa 2:1 na svome stadionu....
Vratar domaćih Diego kaže da im ta utakmica može biti nit vodilja prema ponovnom uspjehu danas. Uvijek cemo se boriti za pobjedu jer nam ona donosi napredak na tablici... Sportingovi igrači su kvalitetni i moraju jednom krenuti igrati vrhunski nadam se da nece bas u ovoj utakmici... Ako želimo pobjediti moramo igrati jako dobro jer ce Sporting doći puno jači nego sto je dosao u kupu.....
Informacije o sastavima nisam našao jer ne pišu na sluzbenoj stranici domaćina.
Mislim da je Sporting kvalitetnija momčad u boljoj formi i da je ova tekma u kupu bila cisti dogovor vama kup nama 3 boda u prvenstvu te sam uvjeren da ce Sporting danas pobjediti...ovaj x2 je da se ogradim ako zaluta remi premda 2 ko kuća ovo po meni danas.....@ 1.75

OVAKVI KOEFICIJENTI SU SAMO U HRVATSKOJ LUTRIJI, u drugim kladionicama su dosta niži!

Niži ulog
Ukupni koef 1,95
Sretno!

javascript: void(0);" onclick="this.target = ''; alert('Autor je zabranio komentiranje ovog posta.'); u 17:48 • 0 KomentaraIsprintaj Vahin članak #

nedjelja, 19.12.2010.

21:00 Real Madrid-Sevilla 1@1.20
Ove sezone Sevilla baš i ne blista, Real zasada ne poražen kod kuće gdje igraju uistinu imrepsivno, jednostavno ne smiju kiksati inaće će im Barcelona pobjeći nekoliko bodova više, ovako su tik uz nju, Realu svi na broju!

21:00 Marseille - Lyon/domacin daje gol 1 @ 1.25
Inaće ne volim igrati „derbije“ a pogotovo ne u Francuskoj ligi, no ovdje se susreću 2 kluba gdje je jedan u odličnoj formi a drugi baš i ne.. dobri je Marseille. U međusobnim susretima Marseille samo jedanput kao domaćin nije zatresao mrežu Lyona. Lyon je još uvijek ispred Marseilla ali njihove igre ne zadovoljavaju njihovo visoko (za Lyon baš i ne) 3. Mjesto. Marseille je z uadnjem kolu Lp kod kuće pobjedio Chelseu.

17:30 Stuttgart - Bayern x2 @ 1.20
Stuttgart strašno loš ove sezone, od početka među zadnjim trojcom, danas im dolazi u goste veliki Bayern koji je poznat po lošem otvaranju seozne, to je vrijeme za njih završilo i sada nižu samo pobjede.

19:00 Boston Celtics (ki) - Indiana Pacers 1 @ 1,20
Boston ima drugi omjer lige 21:4, kod kuće su najbolji 11:1. U odličnoj su formi imaju 12 pobjeda u nizu. Boston predvode Pierce, Garnett, Allen i Rondo (ozljeđen) ali je i ostatak ekipe odličan S. O'Neal, J.O'Neal (ozljeđen), Davis, Robinson, Daniels, Erden (upitan), West (ozljeđen).
Indiana je na omjeru 12:13 što je trenutno 14. omjer u lizi. U gostima su na 5:7, u zadnjih 10 utakmica 4:6. Indiana ima interesantnu ekipa predvođenu sa Grangerom prije sviha a potom i Collisonom te Hibbertom. Od ostalih zanimljivi su još Dunleavy, Rush, Ford, Posey.
Siguran sam da je Boston bolji unatoč dosta ozljeđenih igrača. Mislim da je za Boston ključna obrana koju će Pierce odigrati na Grangeru, ako ona bude samo solidna mislim da pobjeda Bostona neće doći u pitanje. Problem Bostona bi mogla predstavljati obrana na centru Hibbertu s obzirom da J. O'Neal ne igra, da je S.O'Neal tek počeo trenirati i da je Erden upitan. Mislim da su ove jedine dvije zamke za Boston u ovoj utakmici. Što se tiče druge strane ne vidim kako će Indiana braniti trojac Allen-Pierce.Garnet. Još kada se njima priključi standardno solidni Robinson, Davis i Daniels pobjeda Bostona je izvjesna.

Niži ulog
Ukupni koef: 2,16
Sretno!

javascript: void(0);" onclick="this.target = ''; alert('Autor je zabranio komentiranje ovog posta.'); u 15:39 • 0 KomentaraIsprintaj Vahin članak #

subota, 18.12.2010.

20:00 Espanyol - Barcelona 2 @ 1.30
19:15 BuducPodg-Cibona Zagreb 1 @1.20
18:00 Benfica-Rio Ave 1 @ 1.20
18:00 Fenerbahce-Sivasspor 1 @ 1,25

Ukupni koef: 2,34
Niži ulog
Sretno!

javascript: void(0);" onclick="this.target = ''; alert('Autor je zabranio komentiranje ovog posta.'); u 16:38 • 0 KomentaraIsprintaj Vahin članak #

petak, 17.12.2010.

20:15 Cedevita-Radnički 1X @ 1.20
20:30 Borussia Monchegladbach - Hamburger SV - HSV daje gol @ 1.25
19:30 Augsburg - Krefeld, over 4,5 @ 1,30

Niži ulog
Ukupni koef: 1,95
Sretno!

javascript: void(0);" onclick="this.target = ''; alert('Autor je zabranio komentiranje ovog posta.'); u 18:33 • 0 KomentaraIsprintaj Vahin članak #

četvrtak, 16.12.2010.

19:00 Aris Solun(PiK)-Rosenborg BK 1 @ 1.25
Aris je trenutno na 2. mjestu sa 7 bodova, proslo je kolo pobjedio u Madridu i tako si otvorio šansu da u ovoj utakmici odlučuje sam o sebi. Rosenborg je zadnji sa 3 poena. Domaćinima nema raspolaganju Juanma, dok kod gostiju se vratio Steffan Iversen koji je propustio prijateljsku utakmicu u subotu u Splitu sa Hajdukom.

21:05 Anderlecht-Hajduk poluvrijeme ili kraj 1 @ 1,25
Anderlecht ima priliku dočekati proljeće u slučaju poraza AEK-a. Hajduk se već oprostio od Europe, a i ove utakmice, jer dolazi bez nekoliko standardnih igrača: Subašića, braće Sharbini, Maloče, Buljata, Čopa, Režića, Brkljače, Ljubičića, zapravo na put je krenulo samo 14 igrača. Ako se još uzme Hajdukova igra u gostima u obzir, onda je opet sve na strani Anderlechta, i vjerujem da Hajduk večeras ima jako malo izgleda. Prvi susret u Splitu je hajduk spretno dobio u sudačkoj nadoknadi, no, večeras uz sve navedeno sve osim poraza Bilih bilo bi iznenađenje!

Debrecen(3,5)-UC Sampdoria @ manje 1,30
Za danas sam odabrao susret timova koji igraju samo radi reda. Nijedan ni drugi tim nemaju šansu za proći dalje Debrecen je zadnji na tablici sa 0 bodova i samo dva gola zabijena u 5 utakmica. Sampdorija nešto bolja ali nedovoljno. Imaju 5 bodova iz 5 utakmica i samo četiri zabijena pogotka. Za ovaj susret samo odigrao da će biti manje od 4 gola jer nevidim nikakog razloga zašto bi se ijedan od timova raspucao. Debrecen ima svega 2 pogodaka zabijena a Sampdorijina obrana nije loša. S druge strane ako i Sampdorija pobjedi nevjerujem da će Debrecen dopustiti nekakav veliki poraz a samim time i veliku sramotu pred svojim navijačima.

Niži ulog
Ukupni koef: 2,03
Sretno!

javascript: void(0);" onclick="this.target = ''; alert('Autor je zabranio komentiranje ovog posta.'); u 16:31 • 0 KomentaraIsprintaj Vahin članak #

srijeda, 15.12.2010.

20:30 -14,5/Cholet-Cibona 1 @ 1,85
Radošević i Bogdanović su prema riječima trenera maksimalno iscrpljeni, problema s preponama ima Tomislav Zubčić koji ne trenira, ali je odigrao svih 40 minuta protiv Krke. "Bojan je na dnu, iscrpljen je maksimalno. Leon isto tako. Probat ćemo se malo odmoriti ovdje... ovo su riječi trenera Zdravka Radulovića. Isto tako kaže: "Probat ćemo se malo odmoriti ovdje u Francuskoj."
Više o ovom članku pročitajte na:
http://kosarka.org/main.asp?dir=news&newsid=37039

SREDNJI ULOG!
Koef: 1,85
Sretno!

javascript: void(0);" onclick="this.target = ''; alert('Autor je zabranio komentiranje ovog posta.'); u 18:29 • 0 KomentaraIsprintaj Vahin članak #

utorak, 14.12.2010.

VISOKI ULOG

utorak 23:00 Marković V. 1,25
šanse da će Marković produžiti mandat u HNS-u su ogromne, nedavno su izjavili da je velika većina glasova na njegovoj strani, ima uz sebe gotovo sve Vatrene (bivše), a i sadašnje (Bilića), podršku nekih veoma važnih osoba kao što su Mamić (vjerujte, kada imate njega na svojoj strani imate i novce i još mnogo toga).. da ne nabrajam...

subota 20:10 Nera/Damir- pobjednici 1,15
gledao sam zadnje 2 epizove i vidio sam da njihove protivnike provlače u finale ali doslovno, Nera i Damir u zadnje vrijeme dobivaju ocjene desetke (ali doslovno), maksimalni broj bodova, a prema medijima i komentarima i publika im je naklonjena..protivnici Mila i Robert nisu niti zaslužili doći do finala niti će pobjediti, nema ama baš nikakve šanse da pobjede... jedino uz pomoć nekih nepostojećih sila...

koef je malen: 1,43.. ali svaki kladioničar bi ovo znao iskoristiti, pa učinite to i vi, puno para, solidan dobitak (najmanje duplo više uložite od vašeg srednjeg uloga, ali najmanje..)


ako Vam je malen koef, dodajte ...
subota 10:30 Vonn L. 1-3 mjesta 1,2 pa će koef biti 1,72 .. ovdje će Vonn prema meni u NAJGOREM SLUČAJU biti na 2. mjestu, već godinama osvaja ovo mjesto, također.. neće biti među prve 3 samo ako padne.. zato je ovaj par malo nesiguran no uvjeren sam da prolazi, ovaj par sami odlučite hoćete li igrati, za prva dva sam siguran i uvjeren 100%.

javascript: void(0);" onclick="this.target = ''; alert('Autor je zabranio komentiranje ovog posta.'); u 19:26 • 0 KomentaraIsprintaj Vahin članak #

ponedjeljak, 13.12.2010.

21:00 Manchester Utd.-Arsenal / domaćin daje gol 1 (daje) @ 1,20
Manchester je u ovoj utakmici favorit, igra na domaćem terenu pred domaćom publikom, u prvenstvu još nema izgubljenu utakmicu kao domaćin. Rooney se je vratio u ekipu, ne računa se na Paula Scholesa koji gotovo sigurno neće nastupiti, dok će u Arsenalu braniti treći golman Wojciech Szczesny koji je mlad (20 god) i neiskusan za ovakve utakmice, uvjeren sam da će Man. Utd. utrpati makar jedan gol, a vjerovatno i pobjediti.

21:00 CF Valencia-CA Osasuna 1 @ 1,40
Valencija dočekuje slabašnu Osasunu na svom terenu. Valencija se trenutno nalazi na 5. mjestu u ligi, iako smatram da može biti i bolje od ovog rangirana. Kao domaćin su moćni, pokazali su to i nedavno u ligi prvaka( Valencia vs. Bursa 6:1, Valencia vs. Rangers 3:0) gdje su pobjedili mnogo jače ekipe od Osasune koja u gostima ima omjer 0-1-6, u tih 7 utakmica primila je 12 golova a dala samo 1. Za Valenciju neće nastupati Albelda.

20:30 +13,5/Charleroi-Olympiakos 1 @ 1.25
Smatram da Belgijski Charleroi na svom domaćem parketu ne gubi od Olympiakosa sa 14 i više razlike.Charleroi će pokušati danas pobijediti i tako zadržati šanse za prolaz dalje trenutno su peti sa omjerom 3-5 iza četvrte Rome koja ima omjer 4-4.Dok imaju šanse borit će se za prolaz.Kod kuće igraju jako dobro izgubili su jedino od Rome 64-55, a dobijali Real(67-49),Unicaju (79-74) i Bamberg (75-61) vrlo sigurne pobjede na domaćem parketu. Prva utakmica u Grčkoj je završila 86-78,ako su tamo mogli izgubiti 8 razlike ne vidim zašto danas ne bi manje od 14.Iako je Olympiakos jak ima i Charleoi iskusne igrače sa euroligaškim iskustvom Gomis,Mallet i Santiago.

Ukupni koef: 2,10
Niži ulog
Sretno!

javascript: void(0);" onclick="this.target = ''; alert('Autor je zabranio komentiranje ovog posta.'); u 16:24 • 0 KomentaraIsprintaj Vahin članak #

nedjelja, 12.12.2010.

21:00 Barcelona-Real Sociedad
Barcelona je momčad koja igra trenutno najbolji nogomet na svijetu (iako nisam njezin fan). Pobjedili su nedavno Real Madrid i sada kod kuće dočekuju slabašni Real Sociedad. Kao razloge zašti igramo ovaj par reći ćemo da Barcelona protiv Sociedada nikad nije igrala neriješeno ili izgubila kod kuće (uvijek je pobjedila), Barcelona ne smije kiksati inače pobjeda protiv Reala gubi svoju važnost.. Barcelona danas sigurno neće kiksati... Najavljeno je neće izostajati nitko tko bi svojom nenazoćnošću toliko onesposobio Barcelonu da nebi pobjedila.

18:00 Jesenice-Klagenfurt X2 @ 1,25
Ovdje se sastaju posljednje ragirana i najbolje rangirana momčad u ligi. Klagenfurt dolazi u goste sa doista impresivnim učinkom u gostima.. 11-2. Opće je poznato da jake momčadi kiksaju, samo je pitanje vremena, no danas nije dan kada će Klagenfurt kiksati. Jesenice su u zadnje 6 utakmice primile 30, a dale samo 9 golova, što je uvjerljivo najgori učinak u ligi. Klagenfurtov napad i obrana potopit će Jesenice..

15:45 Mladost -Primorje 1 @ 1,45
Primorje u momčadi ove sezone ima nekoliko reprezentativaca iz raznih država (Mađarska, Italija..), čak je jučer i komentator meča Jug-Mladost rekao da se treba kladiti na pobjednika između te dvije ekipe. Na krilima sa Udovičićem Mladost bi trebala bez većih problema dobiti Pirmorje iako su oni trenutno jedina ne poražena momčad u ligi.

Ukupni koef: 2,08
Niži ulog
Sretno!

javascript: void(0);" onclick="this.target = ''; alert('Autor je zabranio komentiranje ovog posta.'); u 13:21 • 0 KomentaraIsprintaj Vahin članak #

subota, 11.12.2010.

NASTAVLJAMO DOBITNO

ovako je izgledao e-mail poslan korisnicima (dana 11.12.2010):

15:30 Bayern-St.Pauli 1 @ 1,20
Bayern je previše kiksao u prvenstvu, danas im ne igra Gomez koji ga je u zadnje vrijeme držao na životu. Svake godine tako igraju, prvi dio prvenstva kiksaju pa onda razaraju, St. Pauli je preslabašan da bi u ovoj utakmici imao ikakve šanse. Bayern daleko bolji u međusobnim omjerima. Ovdje dolazi F+2 bez ikakvog problema, no ovako je malo sigurnije.

16:30 Krka-Cibona Zagreb 1X @ 1,20
Cibona dolazi kod vodeće momčadi u ligi, uz sve probleme koje imaju sa financijama, trenerom, štrajkom igrača.. nemaju šanse, ovakvi bi se mogli boriti sa lošijim momčadima od Krke.

16:00 (curling) Norveška-Danska 1 @ 1,45
Danas bi jedino ovaj par trebao biti "upitan" iz razloga što je Danska nedavno porazila Norvšku. No to je bila jedna potpuno bezznačajna utakmica. Norveška već godinama dolazi do finala i polufinala (jest da je ovo polufinale..) i znaju uglavnom za pobjede. U međusobnim omjerima je 5-1 za Norvešku (poraz od nedavno). Danska je gubila na svom putu do polufinala od dosta nekvalitetnih momčadi poput Njemačke. Smatram da ovdje Norveška ima velike šanse za pobjedu i ovaj koeficijent treba iskoristiti!

Ukupni koef: 2,08, HL
Niži ulog
Sretno!

11.12.2010. u 21:02 • 0 KomentaraIsprintaj Vahin članak #

petak, 10.12.2010.

ovako je izgledao e-mail poslan korisnicima (dana 10.12.2010):

19:30 Ingolstadt-Augsburg (zbroj golova X=5) 2 (više) 1,65
Posljednjih 11 susreta ove dvije momčadi završilo sa najmanje 6 pogodaka.. smatram da bi i ova trebala proći isto tako. Obje momčadi imaju katastrofalnu obranu, a ova će utakmica biti prava borba jer obje momčadi loše stoje na statistikama.. pobjeda vrijedi duplo.

19:30 Ingolstadt-Augsburg (zbroj golova X=5) 2 (više) 1,65
ove sezone susreli su se jednom Straubing-Iserlohn 8:3, susret dvije ekipe gdje sve brojke prelaze 6,35, Iserlohn doma na utakmicama(prosječno pada 6,84), ukupno 6,67, Straubing u gostima 7,09, ukupno 6,36. Prema ovome, danas bi ovaj tip trebao proći bez problema..

Ukupni koef: 2,14
Niži ulog
Sretno!

10.12.2010. u 23:55 • 0 KomentaraIsprintaj Vahin članak #

četvrtak, 09.12.2010.

ovako je izgledao e-mail poslan korisnicima (dana 9.12.2010):

20:45 Caja Laboral-Khimki Teletović više od 14,5 @ 1.85
Danas u utakmici Caje i Khimkija Mirza zabija 15 koševa ili više.Ima prosjek u Euroligi 13,7 zadnju zabio 13,prezadnju 15.U prvoj utakmici protiv Khimkija 7,ali ne vjerujem da moze ponoviti tako lošu vecer.Ima sve ovlasti u ekipi Caje puca kad oce koliko oce. proslu ispucao 5/10 dvicu ,tricu 0/7.Pretplošlu 3/10 i tricu 2/7.Oba dvije utakmice nije bio na svojoj razini,vjerujem da danas mu se mora otvoriti.U prvenstvu zadnju u porazu od Cajasola zabio 18. U ligi je na prosjeku 17.Igrac koji ima sve ovlasti i igrat ce preko 30 minuta moze zabiti 15 danas.

20:00 Maccabi-Partizan 1 @1,15

Srednji ulog!
Koef: 2,12, HL
Sretno!

09.12.2010. u 23:47 • 0 KomentaraIsprintaj Vahin članak #

nedjelja, 05.12.2010.

Nekako nam srednji ulog ide veoma dobro, a niži malo šteka, ovaj mjesec igrali smo 5 listića, 3 su prošla, 2 su pala. Ali 3 listića koja su prošla bila su za srednji ulog (duplo veći ulog nego za niži ulog što znači da je i dobitak duplo veći).


ovako je izgledao e-mail poslan korisnicima (dana 5.12.2010):

17:30 Medveščak Zagreb-Jesenice 1X @ 1,30 5:2
Najviše se volim kladiti na Medvešćak. Jesenice nisu vidjele već 6 kola pobjedu, doalze u goste kod Medvjeda koji su poznati po igrama kod kuće i punoj dvorani. Prošlo kolo su namučili Klagenfurt u gostima koji ima omjer pobjeda i poraza 21-3. Međusobni omjer je 8-2 za Medvjede. Smatram da Jesenice ovdje nemaju što raditi, ali dodati ćemo ovaj X da se osiguramo.

15:00 Dinamo Zagreb-NK Varaždin - dinamo prvi daje gol @ 1,25 DAJE
Dinamo je bolji trenutno od svih klubova u HNL-u i to za klasu. Kod kuće ne jednostavno ne primaju golove, a daju ih "makar" 2 po utakmici. Varaždinci su često znali utrpati gol dinamo u gostima, no sada ako bude sve realno imaju veoma male šanse. Dinamo je kupio nedavno od Varteksa Brezova pa se bojim da im zauzvrat nebi "slučajno" poklonili bod (zato bolje ne igrati na dinamo u konačnom ishodu).

18:00 Klagenfurt-Olimpija prva trećina ili kraj 1 @ 1,25 5:1 (2:0)
Kao što sam gore napisao, Klagenfurt ima omjer pobjeda i poraza 21-3, igra protiv slabašne Olimpije. Na 1X je veoma mali koeficijent pa ćemo iskoristiti trećinu ili kraj 1. Konstantno dobivaju sa nekoliko razlike jesenice doma već zadnjih 6-7 kola. Danas neće popustiti jer su jači no ikada.

-danas je zapravo samo Dinamo upitan, no mislim da nebi trebali imati problema, jer uglavnom kontroliraju igru..
Srednji ulog
Koef: 2,03, samo HL
Sretno!

ovako je izgledao e-mail poslan korisnicima (dana 4.12.2010.):

17:30 Zagreb CO(p/k) -RK Bosna 1/1 @ 1,20
Nedavno je Zagreb igrao protiv Bosne u gostima i završilo je neodlučeno, gledao sam taj susret i Zagreb tada nije funkcionirao. Na stranicama kluba izjavili su da vlada pozitivna atmosfera i u klubu i među navijačima, dali su sponzorima više ulaznica nego inače, a da bi do kraja napunili tribine snizili su cijene ulaznica pa očekujem puno dvoranu. Bosna od 6 utakmica ima samo jednu nerješenu i sve ostalo poraze, i to baš ova protiv Zagreba. Smatram da Bosna ovdje nema nikakve šanse i pokupit ćemo ovu kvotu 1,20 za poluvrijeme/kraj.

20:00 CA Osasuna-FC Barcelona 2 @ 1.25
Osasuna je kod kuće igrala 6 utakmica i niti jednom nije izgubila. Igrači Barcelone nakon utakmice s Realom dobili su do četvrtka slobodno, svi su odmorni i dolaze u goste u punom sastavu (igrat će i Messi iako je dobio puno udaraca u ponedjeljak). Osasuna će biti bez ozlijeđenog napadača Aranda i braniča Damia. Barcelonina igra jednostavno blista u zadnje vrijeme, drže loptu u nogama, a kada je nemaju napadaju žestoko dok je ne uzmu sebi. Mislim da će Barcelona dobiti jer.. čemu ona prelijepa pobjeda protiv Reala ako će odmah danas kiksati.

16:00 Chelsea-Everton 1 @ 1,35
U ekipu domaćina vraćaju se kapetan John Terry i Essien koji je vrlo važan u ekipi (završila mu je suspenzija od 3 mjeseca). Chelsea u zadnja 3 meča bilježi jedan remi i 2 poraza, dok su gosti u još većoj krizi, dolaze bez pobjede u zadnjih 5 kola, a najgori poraz imali su u zadnjem kolu kod kuće protiv WBA 1-4. Također, zabranu igre (crveni karton) ima Artete, njihov najbolji igrač. Kod domaćina danas nece biti Alex, Benayoun i Lampard. Terry je upitan no po internet vijestima piše se da će ipak zaigrati.. Loše igre Evertona Chelsea jednostavno mora iskoristiti da bi se vratio na vrh, mnogo su puta ova dva kluba igrala nerješeno no mislim da je razlika u kvaliteti prevelika te da će ovu šansu Chelsea sigurno iskoristiti!

Ukupni koef: 2,02
Niži ulog
Sretno!

05.12.2010. u 21:13 • 0 KomentaraIsprintaj Vahin članak #

subota, 04.12.2010.

Polako se vraćamo u formu, prošla su 2 listića sa srednjim ulogom za redom.

Ovako je izgledao e-mail poslan korisnicima (dana 3.12.2010):

21:15 Benfica - Olhanense 1 @ 1.22 2:0
Domaća ekipa trenutno mnogo kvalitetnija od gostiju. Benfica je trenutno na 2. mjestu u ligi sa ako se ne varam 8 bodova manje od Porta. Ima gol razliku 20:12, veoma je zanimljivo da Benfica nije niti jednu partiju odigrala neriješeno. Olhanense se nalazi na 9. mjestu, uz gol razliku 11:11. Benfica jednostavno mora dobiti slabašni Olhanense da bi ostala u igri za prvaka.

19:15 KACKlage-Medvescak 1X @ 1.20 2:1
Klagenfurt se nalazi na 1. Mejstu u ligi i to sa čak 20 pobjeda od 23 utakmice. Njihova forma u zadnje 6 utakmice je odlčna, imaju svih pobjeda, dok Medvjedi imaju 2-4 omjer pobjeda i poraza. Klagenfurt nije nikada izgubio kod kuće od Medvjeda pa mislim da neće ni sada. Opće je poznato da svi putuju s strahom u ZG kada igraju protiv Medvjeda, no kada igraju u gostima onda nea velikog respekta..

16:00 N.Đoković-Simon G. (hend. setova 0:1) 1 @ 1,22 3:0
Srbija je ovdje favorit iako neki smatraju da će parovi odlučivati o prvaku, finale se igra u Srbiji, u Beogradu odakle je i Đoković pa vjerujem da mu motiva neće faliti. Uvjeren sam da Simon neće uzeti više od 1 seta jer Đoko u zadnje vrijeme niti igra loše niti servira loše (zadnje vrijeme smatram zadnja 3 mjeseca). Vjerujem da će biti 3:0 ili 3:1 za Đokovića pa igram ovaj mali hendikep u setovima..

16:00 Inter Zaprešić-Cibalia (zbroj golova 3) 1X (manje ili jednako) @ 1,20 2:1
Između ove dvije momčadi veoma rijetko zbroj golova prelazi 3.. najčešće završava 0-2, a kada i prijeđe onda to bude po 5-6 golov (sto je veoma veoma rijetko).

Ukupni koef 2,14
Srednji ulog

javascript: void(0);" onclick="this.target = ''; alert('Autor je zabranio komentiranje ovog posta.'); u 01:22 • 0 KomentaraIsprintaj Vahin članak #

petak, 03.12.2010.

...

Danas (3.12.) su poslani parovi za srednji ulog.

ovako je izgledao e-mail poslan korisnicima (dana 2.12.2010):

21:05 Villareal - Dinamo Z. 1@1.40 3:0
Villareal je prvu utakmicu u gostima izgubio od Dinama ,ali vazno je napomenuti da nisu ozbiljno shvatili Dinamo kao protivnika ,pa nisu igrali sa najboljim sastavom.Villareal je puno kvalitetnija ekipa i Dinamo se nemoze ni usporediti s njima.Ova utakmica je jako bitna i za jedne i za druge i Villareal si tu nece ,niti si smije dozvoliti da kiksa,a sve osim pobjede Villareala bi bilo veliko iznenadenje.Treba napomenuti da Dinamu jos nedostaje dva bitna igraca, a to su Biscan i Vrsaljko dok kod Villareala nedostaje od vaznijih igraca Capdevilla.Sam Mamic je izjavio da se on samo boji kako nebi dobili kantu i kako ne vjeruje u pozitivan rezultat, a i sam trener je izjavio da bi trebala biti neka vrsta cuda da izvuku bod ,ali da ce oni dati sve od sebe.Uz sve to Villareal ce imati veliku podrsku navijaca i prednost domaceg terena.

17:00 Chehovsky Medvedy-Valladolid 1 @ 1,30 29:27
Jer Rusi igraju sjajno na svom terenu,u Rusiji su padale i puno jace ekipe od tek solidnog Valladolida...Medvedy su sastavljeni vecinom od igraca koji igraju za rusku reprezentaciju,stvarno su jaki kod kuce i tesko ce danas propustiti priliku i dobiti Valladolid sa barem 4-5 ako ne i vise razlike.

19:00 B.Dortmund-Karpaty Lviv 1 @ 1,20 3:0
Dortmund se nalazi na 3. mjestu sa 3 boda manje od PSG-a, igraju doma protiv slabašnog Karpaty-a koji dolazi kod Dortmuna kao posjednja momčad sa ukupno 0 bodova, moraju pobjediti da bi se u zadnjem kolu borili za europsko proljeće.


Srednji ulog
Ukupni koef: 2,18

ovako je izgledao e-mail poslan korisnicima (dana 1.12.2010.):

četvrtak 04:30 LA Clippers-San Antonio X2 1,25
srijeda 19:00 Redbergslids-Guif X2 1,25
srijeda 19:00 Gummersbach-Hamburg 2 1,30

ukupni koef: 2,03
niži ulog

Posjetite blog, obavijest..
Sretno!

03.12.2010. u 15:32 • 0 KomentaraIsprintaj Vahin članak #

srijeda, 01.12.2010.

OSVRT NA 11. MJESEC

11-ti se je mjesec sastojao od 30 dana. U njemu smo imali 2 pauze, 8 izgubljena i 20 pogođenih listića. Prema statistici u postotku bi to iznosilo 71% ako ne računamo pauze kao dan za klađenje ili 66% ako računamo pauze kao nedobitni dan.

Od ukupno odigranih 28 listića: 1 je bio VISOKI ULOG, 4 SREDNJA ULOGA (1 nije prošao) i 23 NIŽA ULOGA.

Gledano u „nekim jedinicama“ (n.j.) stanje bi iznosilo: 2600 n.j. (ako je niži ulog 100 n.j., srednji 200 n.j. i visoki 400 n.j.)
Broj mogućih n.j. iznosio je 3500 n.j. (2600/3500 * 100=74%)

OBAVIJEST
Zbog lošeg postotka pogođenih listića u zadnja 5 dana svim pretplatnicima (uključujući i buduće korisnike ) poslati ćemo razrađeni sistem kojim se mi kladimo i s kojim jednostavno ne možete biti u minusu. Korisnici će e-mailove s tim sistemom primiti tokom dana, vjerovatno predvečer.

Pozdrav.

01.12.2010. u 14:11 • 0 KomentaraIsprintaj Vahin članak #

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2010 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Komentari da/ne?

Napomene! --->PRETPLATA-način plaćanja

Plaćanje je jednostavno i obavlja se putem bona Hrvatske lutrije od 200kn
1.KUPITE BON ZA INTERNET KLAĐENJE U IZNOSU OD 200 KN U HRVATSKOJ LUTRIJI
2.POŠALJETE NAM KOD S BONA NA NIŽE NAVEDENI e-mail
3. PAROVE DOBIVATE NA e-mail SLJEDEĆIH MJESEC DANA


Za sve ostale informacije u vezi pretplate posaljite e-mail na: vaha-tips@hotmail.com ili jednostavno kliknite na ovaj link Posalji e-mail (klikom ce vam se automatski otvoriti prozor za slanje e-maila)
-kontaktirajte nas na isti e-mail ako imate neka pitanje, prijedloge, savjete..
-IGRANJE NA VLASTITU ODGOVORNOST






Koristimo tri različita uloga koji iznose određen broj n.j. (novčanih jedinica)
neka vam srednji ulog bude 2 puta veći od nižeg uloga, a visoki ulog 2 puta veći od srednjega.
Uloge prilagodite svojim mogućnostima.

NIŽI ULOG 100 n.j.
SREDNJI ULOG 200 n.j.
VISOKI ULOG 400 n.j.



ARHIVA se nalazi u boxu pri dnu bloga (malo niže)


sportski rezultati (linkovi)

web stranice
REZULTATI.COM
LIVESCORE
XSCORES

teletext stranice
txt supersport (od 661-665)
txt PSK

ARHIVA

-klikom na datum možete pogledati parove koji su poslani korisnicima toga datuma
PRETPLATNICI SU PRIMILI SVE PAROVE KOJI SE NALAZE U ARHIVI
(poredano prema datumu)

17.10.2010 --> dobitan (2,17 koef)
18.10.2010 --> dobitan (2,00 koef)
19.10.2010 --> dobitan (2,00 koef)
20.10.2010 --> lose
21.10.2010 --> dobitan (3,23 koef)
22. + 23.10.2010 --> dobitan (2,73 + 2,25 koef)
24.10.2010 --> dobitan (2,52 koef)
25.10.2010 --> lose
26.10.2010 --> dobitan (2,80 koef)
27.10.2010 --> dobitan (2,025 koef)
28.10.2010 --> dobitan (1,95 koef)
29.10.2010 --> dobitan (2,06 koef)
30.10.2010 --> dobitan (2,15 koef)
31.10.2010 --> dobitan (2,27 koef)
1.11.2010 --> dobitan (2,68 koef)
2.11.2010 --> dobitan (2,25 koef)
3.11.2010 --> dobitan (2,19 koef)
4.11.2010 --> dobitan (2,00 koef)
5.11.2010 --> dobitan (2,00 koef)
6.11..2010 --> lose
7.11..2010 --> lose
8.11.2010 --> dobitan (2,36 koef)
9.11.2010 --> dobitan (1,94 koef)
10.11.2010 --> dobitan (2,26 koef)
11.11.2010 --> dobitan (2,01 koef)
12.11..2010 --> lose
13.11.2010 --> dobitan (2,06 koef)
14.11.2010 --> dobitan (2,36 koef)
15.11.2010 --> dobitan (2,01 koef)
16.11.2010 --> dobitan (2,49 koef)
17.11.2010 --> dobitan (2,08 koef)
18.11.2010 --> PAUZA
19.11.2010 --> lose
20.11.2010 --> dobitan (2,25 koef)
23.11.2010 --> dobitan (2,40 koef)
24.11.2010 --> dobitan (2,10 koef)
25.11.2010 --> PAUZA
26.11.2010 --> lose
27.11.2010 --> lose
28.11.2010 --> dobitan (2,10 koef)
29.11.2010 --> lose
30.11.2010 --> lose
1.12.2010 --> lose
2.12.2010 --> dobitan (2,18 koef)
3.12.2010 --> dobitan (2,14 koef)
4.12.2010 --> lose
5.12.2010 --> dobitan (2,03 koef)
6.12.2010 --> lose
7.12.2010 --> lose
9.12.2010 --> dobitan (2,12 koef)
10.12.2010 --> dobitan (2,14 koef)
11.12.2010 --> dobitan (2,08 koef)
12.12.2010 --> lose
13.12.2010 --> lose
14.12.2010 --> dobitan (1,72 koef)
15.12.2010 --> dobitan (1,85 koef)
16.12.2010 --> dobitan (2,03 koef)
17.12.2010 --> dobitan (1,95 koef)
18.12.2010 --> dobitan (2,34 koef)
19.12.2010 --> dobitan (2,16 koef)
20.12.2010 --> lose
21.12.2010 --> lose
22.12.2010 --> PAUZA
23.12.2010 --> dobitan (1,95 koef)
24.12.2010 --> dobitan (1,85 koef)
25.12.2010 --> PAUZA
26.12.2010 --> dobitan (2,03 koef)
27.12.2010 --> PAUZA
28.12.2010 --> lose
29.12.2010 --> lose
30.12.2010 --> PAUZA
31.12.2010 --> lose
1.1.2011 --> PAUZA
2.1.2011 --> PAUZA
3.1.2011 --> dobitan (2,02 koef)
4.1.2011 --> dobitan (2,01 koef)
5.1.2011 --> dobitan (2,26 koef)
6.1.2011 --> lose
7.1.2011 --> lose
8.1.2011 --> dobitan (1,86 koef)
9.1.2011 --> lose 10.1.2011 --> PAUZA
11.1.2011 --> dobitan (2,11 koef)
12.1.2011 --> dobitan (2,24 koef)
13.1.2011 --> dobitan (2,17 koef)
14.1.2011 --> lose 15.1.2011 --> dobitan (2,01 koef)
16.1.2011 --> dobitan (2,34 koef)
17.1.2011 --> PAUZA
18.1.2011 --> lose 19.1.2011 --> dobitan (2,02 koef)

ZANIMLJIVOSTI

-->od 26.10.2010-6.11.2010. imali smo dobitan niz od 11 dana za redom
-->prosjek dobitnih listića u mjesecu nam je konstantno oko 67%
-->prosječan broj dobivenih listića u nizu nam je 3,2

KLIKOM NA MJESEC POGLEDAJTE OSVRT NA SVE LISTIĆE U TOM MJESECU

(koliko ima pogođenih, promašenih, s kojim je ulogom bilo najviše listića, prolaznost srednjih uloga....)
11. mjesec / 2010.
12. mjesec / 2010.